tisdag 12 april 2011

Nu börjar det bli dags.

Nu är det förhoppningsvis inte långt kvar innan det är isfritt på våra mest fiskade sjöar så därför kan det ju vara bra att dra igång bloggcirkusen redan nu. Här kommer ni kunna läsa om oss i Team Skatbo och vårat fiske, men produktnyheter och annat inom fisket som intresserar oss kommer säkert också dyka upp.

Vill ni helst läsa om stora grisar till gäddor kan jag varmt rekommendera bloggar som t.ex Jakten på 15+ och EsoxHunter där det plockas fina gäddor till höger och vänster. Här hos Team Skatbo kommer ni istället få följa ett gäng med betydligt mer blygsamma personbästan men som förhoppningsvis kan bjuda på ett par intressanta rapporter i jakten på att förbättra dessa.

Headerbilden är en temporär sak. Tydligen tyckte vår polare som är en ritare av rang att det var viktigare att åka på jobb till Los Angeles ett par veckor än att göra klart vår bild. Stora problem med prioriteringen där alltså! Det är även lite tunt i de olika sektionerna av bloggen men det kommer rättas till allt eftersom.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar