söndag 25 mars 2012

Sportfiskemässa

I Fredagseftermiddag drog jag och Daniel till Stockholm där vi mötte upp med Kalle som bor där och jobbar som fancy schmansy pencilpusher. När vi väl hittat honom gick vi till BarbeQue Steakehouse & Bar där vi åt och drack gott. Mätta och belåtna tog vi oss sedan hem till Kalle där det bjöds på kaffe och cognac. Underhållningen för kvällen var diverse fiskefilmer, bland annat den gamla klassikern Gäddfeber.
På Lördagen så vaknade Daniel skittidigt och i sann pensionärsanda gick han ut på en tidig promenad för att mingla med resten av fossilerna som är igång före sju en Lördagsmorgon. När han kom tillbaka hade han såklart ingen portkod och Kalle som måste befunnit sig i ett somnanbult tillstånd hade ingen aning om vad den var när jag frågade honom. Han låg och funderade ett tag, gav sedan upp och sprang ner och släppte in Daniel. Efter det var vi ju alla vakna så vi mumsade i oss lite frukost och drog iväg till mässan.

Kom till mässan runt 10 tror jag och vi knatade runt några timmar innan vi bröt för lunch och gick hela vägen till gallerian för mat. Efter käket gick vi tillbaka och handlade det sista och sen for vi hem. Riktigt kul med mässa ändå men nog är det bra drygt med allt jävla folk. Kanske man ska sikta in sig på eftermiddag och Söndag nästa år, får se hur det blir. Fick i alla fall med mig lite nya beten hem, majoriteten av dom från Svartzonker. Tre stycken Svartzonker Tail, två shallow och en slow sinking. Kunde inte hålla mig utan var tvungen att tackla en Tail "paddlestyle" på direkten. En McMy. Två McCelly, en 14cm och en 17cm. En Wolftail Shallow. Passade även på att köpa en Onduspoon från Sebile samt en SpinTube  från Eumer. Ser speciellt fram emot att prova SpinTube, bara den satans isen kan ta och försvinna...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar