torsdag 20 september 2012

Tredje största denna säsong.

I lördags var jag duktig och gick upp halv sex så man skulle hinna med lite fiske innan eftermiddagsskiftet. Jag vet väl inte riktigt om det var värt det dock eftersom jag endast fick tre gäddor runt kilot och ett par minimala abborrar. En av borrarna var osedvanligt kaxig och högg på Westin Shallow Runner, inte varje dag man plockar så små abborrar på den. Riktigt fint väder var det dock, soligt och inte så farligt mycket vind så det kanske var värt den tidiga väckningen trots allt? Notera månen på kortet nedan, riktigt skumt alltså. Inte gjort något i Photoshop, taget med mobil och det bara blev så :)



I dag lyckades jag med bedriften att få ännu färre fiskar, endast två gäddor och helt otroligt inte en endaste abborre. Vet inte när jag blev utan abborre sist alltså. Glädjande nog var de i alla fall lite större än sist. Största vägde in på 4.05 kg samt mätte 85cm och den andra låg runt 2.5 kg. Den större tog på Rattlin' och den andra på en Action Plastics Shad. Kul med lite storlek, men samtidigt lite deprimerande när man inser att man ens tänker på en fyrakilosgädda som en skaplig fisk.




Imorrn ska det bli betydligt lugnare på vindfronten än det var idag så jag hoppas kunna testa på lite flötestrolling. Sen på lördag kommer nog Daniel hem en sväng så då ska det fiskas än en gång, verkar bli ganska mycket blåst då dock så blir nog vanligt spinnfiske.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar