måndag 10 september 2012

Liten sammanfattning.

Tråkigt när det går så lång tid mellan uppdateringarna här på bloggen men när de stora fiskarna uteblir är det svårt att motivera ett kort. Skillnad om man är två i båten då det går snabbt men det är inte ofta jag orkar ta fram och rigga kameran för att föreviga någon kilosgädda. Det har i alla fall blivit en del fiske de senaste veckorna. Jag och Kalle testade ett nytt vatten och det blev mest bara småfisk. Men Kalle lyckades med bedriften att ta en Asp på popper så det var helt klart dagens fångst! Inte första Aspen han dragit på popper heller. Tror dessutom den förra vägde en bit över 4kg,  något av en Asp Whisperer den där karln.


Kört en tur på Bredsjön med Daniel också men det var riktigt segt. Vi var laddade för gäddfiske och lite kyligt väder men såklart blev det varmt nå djävulskt så man fick svettas i båten, tror vi drog 4 gäddor sammanlagt så det är ju inget att skryta över direkt.

0.58
Har såklart varit ut några gånger på Bredsjön själv också och även där har resultatet varit ganska dåligt. Toppturen de senaste veckorna bjöd på 6 smågäddor och 2 skapliga borrar på 0.91 samt 0.58kg. Den större av dom var ganska lång med sina 45cm så kan tänka mig att den ligger över kilot de flesta dagarna. Blåste som fan så orkade inte krångla med kameran så blev ett par snabba bilder med mobilen innan de fick simma tillbaka bara.

0.91
Lagom svårt att få någon storleksuppfattning av såna där kort men det är ju som det är. Inte så noga när det inte är över kilot ens :) Den mindre tog på popper som jag våldspopprade fram genom vågorna över ett grund och den större på en Action Plastics Shad vid en risvåle där det är lite djupare.

Nu börjar det ju äntligen bli lite kyligare i luften så höstfisket kommer väl förhoppningsvis igång snart. Har införskaffat lite nya grejer till flötestrollingen också, bland annat 2 st Wychwood Agitator som ska bli riktigt intressant att testa.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar